نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


برای تهیه کردن پای پنیر یخچالی باید حتما خمیر را در قالب مخصوص پای بریزید و به دیواره ها و کف دیواره ها به خوبی فشار دهید تا ماده انسجام کافی داشته باشید.

طرز تهیه پای پنیر یخچالی

پای پنیز یخچالی یک دسر خوشمزه است که خیلی راحت می توانید آن را در منزل تهیه کنید و با غذای خود میل نمایید.

مواد لازم برای پای پنیر یخچالی

کره ذوب شده 75 گرم | پنیر خامه ای 150 گرم | شکلات تخته ای 100 گرم | پودر بیسکویت 150 گرم | ژلاتین 1 قاشق مرباخوری | آب 2 قاشق غذاخوری | آب پرتقال یا آب آناناس 2 قاشق غذاخوری

پای پنیر یخچالی

 طرز تهیه پای پنیر یخچالی

در ابتدا برای لایه زیرن پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کنید و از الیک ریز رد کنید، سپس کربه بن ماری را بر روی بخار آب جوش را به آن اضافه کنید، خمیر به دست آمده را در قالب مخصوص پای بریزید و به کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید تا انسجام کافی را داشته باشد.

ظرف حای پای را حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه زیرین خودش را بگیرید.

در مرحله بعدی باید ژلاتین را با نصف استکان آب بر روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کنید، سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید ( در صورت تمایل می توانید از 75 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم خامه قنادی استفاده کنید )، و شکلات گرم و ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید. ژلاتین را در آب معمولی و آب پرتقال حل کنید و به مایه شکلات پنیری اضافه کنید.

خمیر را از یخچال در آورید و مایه پنیزی را بر روی تخته بریزید و صاف کنید.

یک ساعت زمان زمان مناسبی برای آماده شدن پای می باشد.

بر روی پایه با خامه فرم گرفته و پودر قهوه ترک و همچنین برگ های شکلاتی خوراکی تزیین کنید.

پای پنیر یخچالی

» همچنین بخوانید :

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها