اجرای طرح جهش تولید در ۱۵ استان کشور/ ۳۰ هزار هکتار از مناطق دیمزار مازندران در طرح قرار گرفت

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) با بیان اینکه مازندران جزو ۱۵ استان کشور است که در طرح “جهش تولید” قرار گرفته‌ است، گفت: با همکاری سازمان جهادکشاورزی مازندران، طرح جهش تولید در سال نخست در ۳۰ هزار هکتار از مناطق دیمزار استان اجرا شد.

اجرای طرح جهش تولید در ۱۵  استان کشور/  ۳۰ هزار هکتار از مناطق دیمزار  مازندران در طرح قرار گرفت

به گزارش باشگاه ژورنالیست، محمد آهنگران معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در مراسم روز “مزرعه‌ی گندم دِیم” که در روستای اتوی سوادکوه برگزار شد، بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌های مختلف،  نقش حمایتی دارد که بخشی از آن در حوزه‌ توانمندسازی روستا و کشاورزان است. وی ادامه داد: “جهش تولید در دیمزار” به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ارجاع شده و به همین منظور تفاهم‌نامه‌ای با سازمان جهادکشاورزی مازندران منعقد شد که به موازات آن، طرحی ۵ ساله برای اجرا و نتیجه‌گیری شکل گرفت. آهنگران با بیان اینکه مازندران جزو ۱۵ استان کشور است که در طرح “جهش تولید” قرار گرفته‌اند، افزود: با همکاری سازمان جهادکشاورزی مازندران، طرح جهش تولید در سال نخست در ۳۰ هزار هکتار از مناطق دیمزار استان اجرا شد. وی خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با سازمان جهاد کشاورزی مازندران هماهنگی و تعامل خوبی دارد که همین موضوع موجب پیشبرد اهداف و منجر به کسب رتبه‌ی برتر کشور در اجرای این طرح شد. معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار کرد: سال گذشته ۱۰ هکتار از مزارع روستای اتوی شهرستان سوادکوه زیر پوشش طرح جهش تولید در دیمزارها قرار گرفت و امسال نیز به ۲۷ هکتار افزایش یافت که اگر حمایت کافی شکل گیرد، تمامی زمین‌های منطقه زیرپوشش این طرح قرار خواهند گرفت. آهنگران گفت: سال گذشته سه دستگاه ادوات کشاورزی مربوط به کشت مستقیم به این منطقه اختصاص داده‌شد و امسال نیز تخصیص‌هایی در این زمینه صورت گرفت. وی ادامه داد: برای اینکه رشد تولید را داشته‌باشیم باید ضریب مکانیزاسیون را افزایش دهیم که  استفاده از دستگاه‌های برداشت را ضروری می‌کند. به همین دلیل ادوات برداشت را باید جز اولویت‌ها قرار داد. معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار کرد: ۳۰۰ هکتار از اراضی کشت گیاهان دارویی را در استان در حال اجرا داریم و حمایت‌های خوبی انجام شده تا بتوانیم کشت گیاهان دارویی را در این منطقه گسترش دهیم. وی با بیان اینکه برای توسعه‌ کشت گیاهان دارویی در منطقه‌ی سوادکوه، برای  ۱۸ هکتار زمین قرارداد منعقد شده، گفت: آمادگی داریم در حوزه‌هایی مانند: توسعه‌ی گیاهان دارویی، ادوات کشاورزی، زنجیره‌ تولید و کمک به ارائه‌ محصول نهایی در بازار، کشاورزان را حمایت کنیم. پایان پیام/  ۸۶۰۳۵/م

Related Posts

رویداد ملی نما؛ جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال ایده های خلاقانه را تا نوزدهم خرداد ارسال کنند

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان گفت: رویداد ملی نوآوری در مشارکت‌های اجتماعی (نما) فراخوان داد و جوانان می‌توانند ایده‌های خود را ارائه دهند.

امرار معاش ۱۲ هزار خانوار سنندجی از تولید توت‌فرنگی

فرماندار سنندج گفت: سطح زیرکشت توت‌فرنگی در شهرستان سنندج دو هزار و 300 هکتار است و 12 هزار خانوار بصورت مستقیم از این راه امرار معاش می‌کنند.

امام جمعه بهمئی: مدیران ناهمسو و همسوی ناکارآمد را برکنار کنید

امام جمعه بهمئی گفت: راه عبور از این وضعیت هم اولویت دادن به سیاست های اقتصاد مقاومتی، عمل به شعار سال، برکناری و خداحافظی با مدیران ناهمسو…

جشنواره ملی عکس میراث ماندگار خراسان جنوبی فرصتی برای معرفی تمدن غنی استان است

فرماندار بیرجند برگزاری دومین جشنواره ملی عکس میراث ماندگار خراسان جنوبی را فرصتی برای معرفی تمدن غنی استان برشمرد.

راه‌های غرب مازندران باید توسعه یابد

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد در مجلس شورای‌اسلامی با تاکید بر اینکه با این اعتباراتِ قطره‌چکانی، پروژه‌ها به نتیجه نمی‌رسند، گفت: رامسر نقاط گردشگرپذیر زیادی دارد…

دستگیری شرور سابقه‌دار در عملیات نفس گیر پلیس زاهدان

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: فرد شروری که سوابق متعددی از جرائم خشن، خرید و فروش اسلحه و مهمات، مواد مخدر، قتل عمد، درگیری و…

دیدگاهتان را بنویسید