رویکرد جدید دانشگاه علمی کاربردی کردستان در راستای اشتغال دانش آموختگان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر تمرکز خود را بر ارائه آموزش‌های مهارتی و کاربردی گذاشته است تا دانش‌آموختگان بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند.

رویکرد جدید دانشگاه علمی کاربردی کردستان در راستای اشتغال دانش آموختگان

به گزارش باشگاه ژورنالیست سنندج، دکتر شاهین فکور رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان به مناسبت سالگرد این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی طی سه سال اخیر جهت گیری متناسب را در راستای آموزش به روز و نیاز بازار کار و کمک به اشتغال داننشجویان را پیش گرفته است.

وی افزود: هر دانشگاه در مسیر ایجاد اشتغال دانشجویان قدم بردارد قطعا به جوانان جامعه خدمت کرده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، با اشاره به اینکه ۱۵۰ رشته در دانشگاه علمی کاربردی آموزش داده می شود، افزود: با بررسی و پایش انجام شده، ۱۵۵ کد رشته نامناسب با نیاز  روز و بازار در دانشگاه علمی کاربردی حذف شد.

دکتر فکور ادامه داد: ۴۶ درصد از دانشجویان شاغل در دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند و در زمان فارغ التصیلی این آمار به ۷۸ درصد می رسد.

وی به چهار بخش صنعت، خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در دانشگاه علمی کاربردی پرداخت و گفت: در استان کردستان بیشترین اشتغال در بخش فرهنگ وهنر و صنعت است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، خاطرنشان کرد: دانشگاه مسئول اشتغال دانشجویان نیست اما دانشگاه علمی کاربردی در جهت شغل این دانشجویان اقدام کرده و توانسته در سال گذشته ۲۳ نفر را در (شرکت کیمیا کاشت اطبا سنندج) جهت اشتغال معرفی کند و سهم امسال نیز ۱۳ نفر است.

دکتر فکور هدف از ایجاد دانشگاه علمی کاربردی را خلا آموزش های مهارتی عنوان کرد و گفت: در برنامه هفتم توسعه مقرر شده بیشتر از ۵۰ درصد آموزش‌های دانشگاهی کشور مهارتی باشد.

وی یادآور شد: سال گذشته ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات تبصره چهار قانون بودجه به دانشجویان پرداخت شد که بتوانند کسب و کاری را راه اندازی کنند و تا پایان امسال این تسهیلات به ۵۰ میلیارد تومان افزایش می یابد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، به طرح آباد( آموزش برای اشتغال دانش آموختگان) در این دانشگاه پرداخت و گفت: ۴۶ درصد از بیکاران جامعه فارغ التحصیلان دانشگاهی بوده اند که به عدم مهارت نتوانسته اند شغلی را ایجاد کنند.

دکتر فکور با اشاره به اینکه ۲۱۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: در مهر ماه امسال نیز ۱۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه پذیرش شده است.

46

Related Posts

طرح تبدیل پسماند به سوخت جایگزین در کرمانشاه آغاز شد

با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری کرمانشاه و دیگر نهادهای دولتی، کرمانشاه به نخستین استان کشور تبدیل می‌شود که از پسماندهای شهری برای تولید سوخت جایگزین استفاده خواهد…

مدارس و دانشگاه‌های استان همدان چهارشنبه تعطیل است

استانداری همدان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد فردا چهارشنبه هشتم اسفند ماه ۱۴۰۳ تمامی دانشگاه‌ها و مدارس استان همدان تعطیل است.

«گزارش عملکرد یک‌ساله اتاق بازرگانی هرمزگان؛ شفافیت، توسعه و تعامل بین‌المللی»

نشست خبری اتاق بازرگانی هرمزگان با حضور رئیس و دبیر کل این اتاق و اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست، عملکرد سالانه اتاق در حوزه‌های مختلف،…

معرفی و تجلیل از برگزیدگان هفدهمین دوره جایزه افضلی‌پور در دانشگاه کرمان

برگزیدگان هفدهمین دوره جایزه افضلی‌پور در بخش اساتید کشوری و دانشگاهی، جایزه هنری – ادبی صبا، کارآفرین برتر و جایزه علی افضلی‌پور معرفی و تجلیل شدند.

کسب رتبه اولین استان در تثبیت، حدنگاری و صدور اسناد مالکیت ۱۰۰ درصدی اراضی ملی و منابع طبیعی

استان سمنان موفق به کسب رتبه اولین استان در تثبیت، حدنگاری و صدور اسناد مالکیت ۱۰۰ درصدی اراضی ملی و منابع طبیعی شد

برج نوری در مجتمع خدمات رفاهی محمد رسول‌الله دامغان نصب شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از اتمام ساخت و نصب برج نوری در مجتمع خدمات رفاهی محمد رسول‌الله شهرستان دامغان به‌منظور توسعه زیرساخت‌های…

دیدگاهتان را بنویسید