فراموشی سنت‌های ملی رمضان در غبار زمان/ لزوم احیای «جشن رمضانیه»

جشن رمضانیه، یک رویداد فرهنگی و مذهبی است که در روزهای آخر ماه شعبان المعظم برگزار می‌شود، این جشن سابقه‌ای طولانی در بسیاری از مناطق مختلف جهان اسلام با آداب و رسوم متفاوت دارد و بستری را برای ایجاد فضایی شاد و معنوی، رونق بازارهای سنتی و اسلامی، و انجام فعالیت‌های خیرخواهانه فراهم می کند.

فراموشی سنت‌های ملی رمضان در غبار زمان/ لزوم احیای «جشن رمضانیه»

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،  محمدعلی موظف رستمی، نویسنده و پژوهشگر حوزه دین و مسجد همزمان با دهه تکریم و تعظیم مساجد و در آستانه ماه مبارک رمضان در یادداشتی اختصاصی بر لزوم احیای جشن رمضانیه تاکید کرد، مشروح این یادداشت به شرح زیر است:

بنابر روایت شبستان، جشن رمضانیه (برای استقبال از ماه مبارک رمضان)، یک رویداد فرهنگی و مذهبی است که در روزهای آخر ماه شعبان المعظم(سه روز آخر این ماه) برگزار می‌شود. این جشن سابقه ای طولانی مدت در بسیاری از مناطق مختلف جهان اسلام که با آداب و رسوم متفاوتی نیز بسته به نوع فرهنگ این مناطق همراه است، برگزار می‌شود و بستری را برای ایجاد فضایی شاد و معنوی، رونق بازارهای سنتی و اسلامی و بازارچه های رمضانی و انجام فعالیت‌های خیرخواهانه و کمک به نیازمندان که در نهایت زمینه ساز تقویت همبستگی و وحدت بین مسلمانان را در معرض نمایش در دیدگان جهانیان قرار می دهد.

Related Posts

هبوط از بهشت؛ سرنوشت انسان تا همیشه تاریخ

داستان خلقت انسان، آموزش اسماء، قرار گرفتن در بهشت و هبوط از آنجا، درواقع داستانی نمادین است که گویی برای همه انسان‌ها اتفاق افتاده است.

موعود با اصحاب هبوط آمد

دوماهنامه مجله موعود عصر ویژه نامه اصحاب هبوط منتشر شد.

توصیه ای از زبان حضرت ولی عصر برای ملاقات شیعیان با ایشان

امام مهدی علیه السلام برای ملاقات شیعیان با ایشان توصیه ای بیان فرموده اند.

عکس| جمعی از علمای تهران در محله حمام گلشن

محله حمام گلشن، از محله های قدیمی نزدیک بازار تهران است.

عکس کمتر دیده شده از دو رهبر در کنار هم

از ابتدای پیدایش حزب‌الله تا کنون این حزب سه دبیرکل به نام‌های «صبحی طفیلی»، «سید عباس موسوی» و «سید حسن نصرالله» داشته است که دو تن آنان…

پیشگویی‌ های مربوط به سفر حضرت معصومه به قم صحیح است؟

در منابعی مانند «عیون اخبار الرضا» و «بحارالانوار» به پیشگویی‌های پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) درباره سفر حضرت معصومه (س) به ایران اشاره شده است.

دیدگاهتان را بنویسید