قالیباف: موضوع زباله در گیلان به درستی پیگیری نشد

رئیس مجلس با بیان اینکه بحث زباله علیرغم جلسات زیادی که گذاشته شد به درستی پیگیری نشد، گفت: من به مسؤولان این موضوع نیز گفته بودم که حدود 13 سال وقت گذاشتیم تا دانشگاه تهران موضوع شیرآبه منطقه کهریزک را حل و فصل کند.

قالیباف: موضوع زباله در گیلان به درستی پیگیری نشد

به گزارش باشگاه ژورنالیست از رشت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امشب در جریان سفر یک روزه به استان گیلان برای حضور در یادواره شهدای بندرانزلی در نشست استاندار، جمعی از مدیران و مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به موضوع زباله و پسماند در استان‌های شمالی اظهار کرد: بحث زباله علیرغم جلسات زیادی که گذاشته شد به درستی پیگیری نشد، من به مسؤولان این موضوع نیز گفته بودم که حدود 13 سال وقت گذاشتیم تا دانشگاه تهران موضوع شیرآبه منطقه کهریزک را حل و فصل کند لذا در گیلان نیز باید معضل زباله را به صورت فنی و تخصصی حل کرد. وی با بیان اینکه در حوزه محیط زیست همه قوانین موجود و بدون درگیر شدن در فرآیندهای پیچیده اداری می‌توان این معضل را حل کرد، با ارائه پیشنهادی اجرایی و فنی در این حوزه که نیازمند بودجه دولتی نیز نخواهد بود، گفت: می‌توان در این حوزه، بخش خصوصی را وارد کرد و هر جا مطمئن شدیم که 500 تن زباله در روز جمع می‌شود بخش خصوصی را وارد مزایده کنیم و با تسهیل حضور سرمایه‌گذار باید زمینه مساعدی را برای فعالیت بخش خصوصی در این عرصه ایجاد کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر پیمانکاران حرفه‌ای در حوزه دفع زباله داریم که هم اکنون در کشورهای منطقه فعالیت می‌کنند، افزود: آن‌ها دفع و تبدیل زباله را به بهترین شکل اجرا می‌کنند و نمونه‌های خوبی برای آن در تهران، مشهد و کرمانشاه وجود دارد که می‌توان از تجربه و توان آن‌ها استفاده کرد‌. قالیباف خطاب به مقامات استان گیلان بیان کرد: با تمهید روش‌های مناسب برای جذب سرمایه‌گذار برای حل موضوع دفع زباله نه تنها پول خرج نمی‌کنید بلکه بعد از ۲۰ سال این موضوع تبدیل به سرمایه‌ای برای استان می‌شود. به گفته وی، اگر برای حل موضوع دفع زباله صرفا پیمانکار متخصص و توانمند برای آن را پیدا کنیم، آن‌ها روش کار را می‌دانند و می‌توانند مردم را قانع کنند، آن‌ها زباله را از مردم می‌خرند و ایجاد اشتغال نیز خواهند داشت. رییس مجلس با بیان اینکه باید منطقه دفع زباله جایی باشد که نه مردم آن را ببینند و نه بوی آن آزاردهنده باشد، گفت: باید از پسماند آن نیز به عنوان کود استفاده شود و به دنبال آن اشتغال‌زایی نیز ایجاد شود.‌ پایان پبام/۸۴٠٠۸

Related Posts

رویداد ملی نما؛ جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال ایده های خلاقانه را تا نوزدهم خرداد ارسال کنند

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان گفت: رویداد ملی نوآوری در مشارکت‌های اجتماعی (نما) فراخوان داد و جوانان می‌توانند ایده‌های خود را ارائه دهند.

امرار معاش ۱۲ هزار خانوار سنندجی از تولید توت‌فرنگی

فرماندار سنندج گفت: سطح زیرکشت توت‌فرنگی در شهرستان سنندج دو هزار و 300 هکتار است و 12 هزار خانوار بصورت مستقیم از این راه امرار معاش می‌کنند.

امام جمعه بهمئی: مدیران ناهمسو و همسوی ناکارآمد را برکنار کنید

امام جمعه بهمئی گفت: راه عبور از این وضعیت هم اولویت دادن به سیاست های اقتصاد مقاومتی، عمل به شعار سال، برکناری و خداحافظی با مدیران ناهمسو…

جشنواره ملی عکس میراث ماندگار خراسان جنوبی فرصتی برای معرفی تمدن غنی استان است

فرماندار بیرجند برگزاری دومین جشنواره ملی عکس میراث ماندگار خراسان جنوبی را فرصتی برای معرفی تمدن غنی استان برشمرد.

راه‌های غرب مازندران باید توسعه یابد

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد در مجلس شورای‌اسلامی با تاکید بر اینکه با این اعتباراتِ قطره‌چکانی، پروژه‌ها به نتیجه نمی‌رسند، گفت: رامسر نقاط گردشگرپذیر زیادی دارد…

دستگیری شرور سابقه‌دار در عملیات نفس گیر پلیس زاهدان

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: فرد شروری که سوابق متعددی از جرائم خشن، خرید و فروش اسلحه و مهمات، مواد مخدر، قتل عمد، درگیری و…

دیدگاهتان را بنویسید